svar på tal!

2010-06-14, 19:23:34 / Kategori:

hejhej bloggish! :)


för alla coolish läsares info så har étt litet missfall som inte har någe liv som sitter hemma läser vår blogg, äter kobajs och röker hash kommenterat elins inlägg! transan (tror jag) har sakt att elin e kort att vem fan gillar cheerleading o att alla hatar hene i smyg för att hon e kort!

svar- uhm, vem e du? skriv ditt namn säkert har du ett skit fult namn som du inte vågar säga elr så e du rädd att elin ska få alla på dej! du skriver dej anonym för du inte är säker på dej själv, för du har säkert precis växt om elin och tycket de e så fucking coolt så du måste trakka henne för att hon inte är lång? -.-

2- hittat capslock?

3- haha! vet inte vad som är så kul, kan de va för att du e så patetisk och precis lärt dej nya ord? du kan inte hitta någe mer fel på elin än att hon e kort! tss du e säkert en centimeter längre än henne? och om du vill att dina internet vänner ska se din coola kommentar och se hur häftig du e som kommenterar någons blogg som du förmodlingen inte äns känner. du kommer juh få såååå bra status! -.-

4- öhm, väldigt många gillar cheerleading? om du kan söka på google får du rätt många visningar -.-''

5- HAH! jag känner minst 20 som gillar elin till skillnad från dina 2 som hatar henne för att alla killar gillar henne mer än dej om du nu är en tjej som jag antar eftersom killar inte brukar kommentera så töntigt.

6- hittade du ingen bättre änledning än hennes längd? så alla folk hatar henne för att hon är kort hah, patetisk? skulle inte tro det...?

7- om du nu hatar elin så jävla mycket så.. varför läser du då hennes blogg? -.- jävla rapist som typ söker upp henne?

hej då gå aldrig in på www.toptrion.blogg.se om du nu inte älskar oss så sjukt mycket!

i know you love me!

 


ida ♥

Något beroende måste hon ju ha av er eftersom att hon medvetet kommenterar bloggen. hennes längd är nog som en giraff. Hon känner nog Elin (fast de är ovänner eller nått.)Och hon har säkert hela världen emot sig eftersom att hon måste påpeka att är lång så hatar folk än inte i smyg? det är inte värt att ta upp i bloggen. För människan har ingen hjärna och hon/han är mår inte bra.



Det är grymt att vara kort i Cheer. Topp ju.

Så du dendär anonyma. Ta reda på mer innan du säger nått. Och sluta vara så jvla beroende av Elin så du måste tracka på längden och vilka som gillar henne?



2010-06-14, 22:02:55 URL: http://idawdt.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?